Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] ~ Min son och livet efter detta " by Elisa Medhus ~ Book PDF Kindle ePub Free

Min son och livet efter detta

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Min son och livet efter detta
  • Author : Elisa Medhus
  • Release Date : January 27, 2015
  • Genre: Health, Mind & Body,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 2611 KB

Description

KĂ€rleken kĂ€nner inga grĂ€nsen – inte ens döden.
Innan Elisa Medhus tjugoĂ„rige son Erik tog sitt liv trodde inte Elisa pĂ„ ett liv efter döden. Som framgĂ„ngsrik lĂ€kare var hennes tro pĂ„ vetenskapen. Men allt Ă€ndrades nĂ€r Erik tog kontakt med henne och familjen frĂ„n andra sidan. PĂ„ samma gĂ„ng tragiskt och upplyftande talar Erik med en röst full av visdom, ljus och djup. Han beskriver sina egna erfarenheter och erbjuder oss nya svar om sjĂ€lens natur, om döden och om livet – svar som kan förĂ€ndra vĂ„ra liv i grunden. Min son och livet efter detta Ă€r en intim, hjĂ€rtskĂ€rande och upplysande berĂ€ttelse som bjuder in till en emotionell resa frĂ„n sorg till helande, frĂ„n tvivel till tro. HĂ€r besvaras de mest grundlĂ€ggande frĂ„gorna om vad det innebĂ€r att vara mĂ€nniska.
Elisa Medhus Ă€r fembarnsmor och lĂ€kare med över trettio Ă„rs praktik inom invĂ€rtesmedicin. Hon har skrivit ¬ era pris belönta böcker om förĂ€ldraskap och har förelĂ€st pĂ„ skolor, i förĂ€ldragrupper och pĂ„ företag. Sedan hennes tjugoĂ„rige son Erik begĂ„tt sjĂ€lvmord startade hon bloggen Channeling Erik, dĂ€r hon skriver om sin sorg.
Jag bjuder dig att följa med Erik och mig pĂ„ den hĂ€r resan. Se boken som en guide till livet efter detta – en sorts handbok, i vilken du kan gĂ„ tillbaka till vissa kapitel om och om igen, efter behov. Ibland kommer du att grĂ„ta. Ibland kommer du att skratta. Ibland kanske du stannar upp i förundran. En del lĂ€sare sörjer, precis som jag. En del vill komma över rĂ€dslan för döden. En del lĂ€ngtar efter att kunna se helheten och förstĂ„ meningen med livet och döden. Vilka motiv du Ă€n har kommer vi tillsammans att utforska meningen med den mĂ€nskliga erfarenheten, dödsprocessens natur, bevisen för ett liv efter detta och hur det Ă€r uppbyggt, sjĂ€lens och medvetandets överlevnad och fysiken bakom alltsammans. MĂ„nga av er inleder resan som skeptiker, precis som jag gjorde. Jag hoppas att vi kan avsluta resan tillsammans i fridfull upplysning.
Elisa Medhus


PDF Books "Min son och livet efter detta" Online ePub Kindle


Post a Comment for "[DOWNLOAD] ~ Min son och livet efter detta " by Elisa Medhus ~ Book PDF Kindle ePub Free"